Tar konsulterna sin egna digitala medicin?

Tar konsulterna sin egna digitala medicin?

Många konsulter hjälper kunder med digitalisering. De har olika synsätt och en rad olika namn; reklam-, PR- och digitala byråer. IT-, strategi- samt managementkonsulter. Ja, listan kan göras lång. Alla har de till uppgift att genom digitalisering förbättra kundernas affärer.

Men frågan är; hur bra är vi själva på att förbättra våra affärer genom digitalisering? Tar vi vår egen medicin?

Det jag ser i de bolag jag är engagerade i och det jag hör från mitt nätverk är att vi konsulter ofta låter medicinen stå kvar på hyllan.

Men är det verkligen så att vi inte använder digitaliseringen kanske du frågar dig? Ja, jag vill påstå det. Låt mig ställa några checkfrågor…

Artikeln är ett gästblogginlägg jag gjort för Cinode och fortsätter här

Taggar: