Våra partners hjälper till i er digitala transformation

Våra transformationspartners är noga utvalda och spelar en central roll i DigJourneys ekosystem genom att tillföra unik specialistkompetens och regional närvaro.

Våra transformationspartners är certifierade i DigJourneys ramverk för digital transformation och kan assistera dig och din verksamhet i att komma igång och genomföra era förändringsresor. Våra partners finns runt om i Sverige och även ute i Europa, och står beredda att hjälpa dig och din verksamhet i er digital transformation.

De kan med hjälp av DigJourneys ramverk för transformation, som består av metodik, processer och verktyg, ge stöd i er transformationsresa. De kan analysera er verksamhets digitala mognad med hjälp av DigJourney's mognadstest, hålla föreläsningar och workshops eller hjälpa er att planera och genomföra transformationsprogram.

Konkreta exempel på vad våra specialiserade partners kan hjälpa er med, regionalt och online

  • Genomförande och analys av digitalt mognadstest
  • Skräddarsydda webinars och workshops inom områden som affärsmodellering, digital transformation etc
  • Rådgivning inom digital transformation (utveckla och och leda transformtionsprogram)
  • Assistera i framtagande av digital transformationsplan

Våra transformationspartners

 Nethouse

Nethouse

BEYOND PROFIT. Genom hälsosam digitalisering skapas hållbara livskraftiga företag där människan får stöd av tekniken för ökat kundvärde. Alla företag kan bidra till ett bättre samhälle och samtidigt nå uppsatta mål och svarta siffror. Genom att kombinera tjänster inom digitalisering, plattform och transformation hjälper vi våra kunder att nå BEYOND PROFIT.

Besök webbsidan
Beta Digital (UK)

Beta Digital (UK)

Today’s business challenges have changed with the speed of digital and most companies are struggling to adapt and keep up.

Besök webbsidan
Preera

Preera

Tro på något bättre.
På Preera drivs vi av en idé: Believe in better. Tron på bättre relationer mellan människor. Tron på bättre arbetsplatser och organisationer, på bättre samhällen och en bättre framtid. Låter det naivt? Det tycker inte vi.

Besök webbsidan
byBrick

byBrick

byBrick Management är vår transformationspartner i Göteborg som specialiserat sig på affärsmodellering med avstamp i DigJourneys metodik för digital transformation (Digital Maturity Matrix).

Besök webbsidan

Johan Forsberg

Johan Forsberg

Behöver du hjälp med att välja partner för er digitala transformation?

Kontakta gärna mig