Specialutbildning för marknadsavdelningen

Halvdag: Accelerera digital transformation på marknadsavdelningen

Till anmälan

Digital Transformation: Alla anpassningar en verksamhet gör för att vara konkurrenskraftig i en digitaliserad värld

DigJourney

Företagets marknadsavdelning går in i en ny fas av transformation pådrivet av accelererande digitalisering, datadrivna kundrelationer och krav på ökad effektivitet. Det här är det "nya normala" för marknadsavdelningen vilket ställer krav på ett ständigt lärande.

Under denna halvdag kommer vi att ge dig konkreta verktyg och en metodik för att på ett snabbt och effektivt sätt arbeta med marknadsavdelningens digitala transformation. Vi kommer också gå igenom inspirerande exempel från vad andra företag har gjort och ge dig förutsättningar att accelerera arbetet med digital transformation.

Photo by Austin Chan on Unsplash
Photo by Austin Chan on Unsplash

Skala upp digital transformation på marknadsavdelningen och öka er digitala mognad för större effekt och nöjdare medarbetare

-Hur skapar vi en gemensam syn och begreppsapparat att förhålla oss till gällande digital transformation på marknadsavdelningen?
-Vad handlar egentligen marknadsavdelningens digitala resa om och vilka utmaningar medför det för mig och avdelningen?
-Vilka digitala förändringsvågor borde vi prioritera idag och de närmaste åren, och hur påverkar det marknadsavdelningen?
-Hur driver jag marknadsavdelningen på bästa sätt i en digitaliserad värld, med allt från hemarbete till agila processer?
-Finns det en metodik jag kan använda för att snabbt skapa en plan för hur den fortsatta transformationsresan kan se ut?
-Hur kan vi samarbeta mer effektivt med andra avdelningar såsom IT och Sälj?
-Vad är egentligen marknadsavdelningens roll om 5 år?
-Hur arbetar vi strukturerat med innovation och utvecklar nya tjänster och produkter?
-Hur agerar vi datadrivet och får alla i företaget att ta del av data?
-Hur skapar vi en lärande kultur som gör att vi snabbt kan anpassa oss till en föränderlig omvärld?

Plats

Online live

Kursledare

Lars Alm

Utbildare, transformationsledare och rådgivare inom digital transformation på DigJourney.

Lars har en gedigen erfarenhet som ledare, styrelseledamot, entreprenör och marknadsförare. Han har arbetat med digitalisering och marknadsföring i över 20 år och har bland annat varit VD på digitalbyrån Apegroup, chef på Nord DDB och projektledare på Garbergs och Ehrenstråhle, samt grundat mobila utvecklingsbolaget Netgame Factory. Lars har mångårig erfarenhet som konsult med arbete för starka varumärken som ICA, McDonalds, IKEA och Microsoft.

Frippe Stenberg

Senior rådgivare inom marknadsföring samt förändringsledare på Stenberg & Co.

Frippe har en gedigen erfarenhet att skapa starka varumärken med resultat som marknadsdirektör och ledare på flera stora marknadsavdelningar såsom Tele2, Svenska Spel och Scandic Hotel. Han har även varit VD på mediabyrån Vizeum, samt tidigare även chef och projektledare i byråbranschen. Idag arbetar han som senior rådgivare, är entreprenör inom e-handel och sitter i ett flertal styrelser.

Vem är utbildningen till för?

Halvdagen vänder sig till dig som arbetar som ledare på marknadsavdelningen, antingen i rollen som projektledare eller marknadschef. Som vill stärka sin konkurrenskraft och hållbart värdeskapande genom att driva och leda transformationsprojekt i det nya normala digitala landskapet.

Du kan tillhöra ett litet eller ett större bolag det spelar ingen roll. Det viktiga är att du har ambitionen att förändra hur ni arbetar på marknadsavdelningen och att du har en öppen syn på samverkan.

Kunskapslyftet utgår från:

3.900 kr exkl moms

Pris för 1 deltagarplats:
3.900 kr exkl moms
25 % rabatt till deltagare 2 och 3 från samma företag

Detta ingår

  • 1 halvdag online live, tid 8.30-12.30, med föreläsare och kursledare
  • Genomförande av digitalt mognadstest för ditt företag
  • 1 uppföljande coaching och stödsamtal efter kursen