Om DigJourney

Vi har en enkel huvudtes – digital mognad ger ökad konkurrenskraft.

Denna tes blev tidigt en röd tråd då Joakim Jansson och Marie Andervin 2012 började arbeta med att ta fram en arbetsmetodik för att hjälpa företag i deras digitala resor, eller digital transformation som det också kallas. I takt med att metodiken började falla på plats frågade alltfler företag om hjälp i deras digitala resor och 2014 grundades DigJourney för att möta detta behov.

Vi på DigJourney vet att det inte är förrän ledningen tar en aktiv roll i digitaliseringen som den digitala transformationen kan ske på riktigt. Det är vår utgångspunkt och vårt arbete syftar till att hjälpa ledningen få kontroll i digitaliseringen, men utan att kontrollera. För att lyckas med det behövs ett stöd för att kunna veta vad verksamheten ska göra när och inte minst hur och varför. Det är där vår arbetsmetodik Digital Maturity Matrix kommer in och den genomsyrar det mesta av vad vi gör.

Arbetsmetodiken ger en helhetssyn på transformationen och tydlighet i arbetet vilket förenklar resan. Allt syftar till att investeringen, i tid och pengar, ger det önskade resultatet -att genom digital mognad öka verksamhetens konkurrenskraft.

Premium WordPress Themes

Susanna Winzenburg

Fokus: Hållbarhet och digitalisering
Ort: Stockholm

Engagemang & erfarenheter: Sanna har 20 års erfarenhet av förändringsledning från näringsliv, offentlig sektor och högskolesektorn. Hon har haft olika ledande roller inom mobil-, media-, finansbranschen samt forskning och utveckling. Under de senaste åren har hon fokuserat på områdena innovation och hållbarhet, och bland annat varit programchef för det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation.

Mail: susanna@digjourney.com
Mobil:  +46 70 999 09 77
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Marie Andervin

Fokus: Transformationsprogram och utbildning
Ort: Stockholm

Engagemang & erfarenheter: Medgrundare av DigJourney, föreläsare, senior rådgivare och utbildare inom digital transformation. Har tillsammans med Joakim Jansson utvecklat arbetsmetodiken, Digital Maturity Matrix , skrivit boken, Att leda digital transformation/Leading Digital Transformation, är initiativtagare till The DJ Way – Transformationsprocessen. Arbetar med att designa och facilitera DigJourneys utbildningsprogram samt globala verksamheters digitala resor.

Mail: marie@digjourney.com
Mobil: +46 73 993 50 12
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Johan Forsberg

Fokus: Governance och styrelser
Ort: Stockholm

Engagemang & erfarenheter: Styrelsemedlem med erfarenheter från start ups till börsbolag. Arbetar i styrelsen för A World Beneath, Ecpat och Sticky Beat. Fd partner på Lunarstorm, fd affärsutvecklingskonsult på TV4, kommunikations- och varumärkesutveckling,
Favoritcitat: 
I´m not lost, but I don´t know where I am – David Byrne, Talking Heads. Vi måste tillåta oss att varje dag ifrågasätta gamla sanningar.

Mailjohan@digjourney.com
Mobil: +46 708 62 67 31
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Joakim Jansson

Fokus: Partners, internationalisering och digital plattform för transformation
Ort: Stockholm

Engagemang & erfarenheter: Grundare, föreläsare och ansvarig för DigJourney Tools. Tillsammans med Marie Andervin och Co-Creators skapare av arbetsmetodik och bok om digital transformation. Styrelseordförande Sticky Beat, rådgivare Stiftelsen Expo, Linneverket, Scorecloud, Spring Moves och Blixten. Tidigare vd på Spray, Aller Edge och Nordic Web Radio.
Favoritcitat: When the rate of change outside an organization is higher than the rate of change inside, the end is near -Jack Welch, fd VD General Electric

Mail: joakim@digjourney.com
Mobil: +46 708 66 40 35
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Lars Alm

Fokus: Rådgivning, workshops och föreläsningar inom Digital Transformation
Ort: Stockholm

Engagemang & erfarenheter:
Senior rådgivare och föreläsare inom Digital Transformation. Lars har en gedigen erfarenhet som VD, styrelseledamot, entreprenör och marknadsförare. Har bland annat varit VD på digitalbyrån Apegroup, Business Director på DDB, grundat mobil utvecklingsbolaget Netgame Factory och är idag styrelseledamot i Björn Axén.

Lars arbetar idag med att hjälpa företag att ta ledarskap över sin digitala transformation.

Maillars@digjourney.com
Mobil: +46 708 19 36 09
LinkedIn

Premium WordPress Themes

Ditt Namn?

Engagemang & erfarenheter: Vi gillar att du har andra engagemang! Vi tror mer på att ha tillgång till bra människor än att äga dem. Vi ser gärna att du har en fot i att hjälpa företag bli digitalt konkurrenskraftiga och den andra någon helt annanstans. Sociala engagemang och det goda med digitalisering är saker vi gillar.
Favoritcitat: Never believe that a few caring people can’t change the world. For, indeed, that’s all who ever have. -Margaret Mead
Mail: Är du intresserad av oss? Maila johan@digjourney.com
LinkedIn – Twitter