Om DigJourney

Vi har en enkel huvudtes – digital mognad ger ökad konkurrenskraft.

Denna tes blev tidigt en röd tråd då Joakim Jansson och Marie Andervin 2012 började arbeta med att ta fram en arbetsmetodik för att hjälpa företag i deras digitala resor, eller digital transformation som det också kallas. I takt med att metodiken började falla på plats frågade alltfler företag om hjälp i deras digitala resor och 2014 grundades DigJourney för att möta detta behov.

Vi på DigJourney vet att det inte är förrän ledningen tar en aktiv roll i digitaliseringen som den digitala transformationen kan ske på riktigt. Det är vår utgångspunkt och vårt arbete syftar till att hjälpa ledningen få kontroll i digitaliseringen, men utan att kontrollera. För att lyckas med det behövs ett stöd för att kunna veta vad företaget ska göra när och inte minst hur och varför. Det är där vår arbetsmetodik Den digitala mognadsmatrisen kommer in och den genomsyrar det mesta av vad vi gör.

Arbetsmetodiken ger en helhetssyn på transformationen och tydlighet i arbetet vilket förenklar resan. Allt syftar till att investeringen, i tid och pengar, ger det önskade resultatet -att genom digital mognad öka företagets konkurrenskraft.

Premium WordPress Themes

Susanna Winzenburg

Engagemang & erfarenheter: Sanna har 20 års erfarenhet av förändringsledning från näringsliv, offentlig sektor och högskolesektorn. Hon har haft olika ledande roller inom mobil-, media-, finansbranschen samt forskning och utveckling. Under de senaste åren har hon fokuserat på områdena innovation och hållbarhet, och bland annat varit programchef för det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation.

Mail: susanna@digjourney.com
Mobil:  +46 70 999 09 77
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Marie Andervin

Engagemang & erfarenheter: Medgrundare av DigJourney, föreläsare, senior rådgivare och utbildare inom digital transformation. Tillsammans med Joakim Jansson och Co-Creators skapare av arbetsmetodik och bok om digital transformation. Entreprenör och grundare av kunskapsföretaget Digital Intelligence Scandinavia. Arbetar i styrelsen för Svensk Fastighetsförmedling och ledamot i Mgruppen Academic Board.

Mail: marie@digjourney.com
Mobil: +46 73 993 50 12
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Johan Forsberg

Engagemang & erfarenheter: Styrelsemedlem med erfarenheter från start ups till börsbolag. Arbetar i styrelsen för A World Beneath, Ecpat och Sticky Beat. Fd partner på Lunarstorm, fd affärsutvecklingskonsult på TV4, kommunikations- och varumärkesutveckling,
Favoritcitat: 
I´m not lost, but I don´t know where I am – David Byrne, Talking Heads. Vi måste tillåta oss att varje dag ifrågasätta gamla sanningar.

Mailjohan@digjourney.com
Mobil: +46 708 62 67 31
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Joakim Jansson

Engagemang & erfarenheter: Grundare, föreläsare och ansvarig för DigJourney Tools. Tillsammans med Marie Andervin och Co-Creators skapare av arbetsmetodik och bok om digital transformation. Styrelseordförande Sticky Beat, rådgivare Stiftelsen Expo, Linneverket, Scorecloud, Spring Moves och Blixten. Tidigare vd på Spray, Aller Edge och Nordic Web Radio.
Favoritcitat: When the rate of change outside an organization is higher than the rate of change inside, the end is near -Jack Welch, fd VD General Electric

Mail: joakim@digjourney.com
Mobil: +46 708 66 40 35
LinkedIn – Twitter

Premium WordPress Themes

Ditt Namn?

Engagemang & erfarenheter: Vi gillar att du har andra engagemang! Vi tror mer på att ha tillgång till bra människor än att äga dem. Vi ser gärna att du har en fot i att hjälpa företag bli digitalt konkurrenskraftiga och den andra någon helt annanstans. Sociala engagemang och det goda med digitalisering är saker vi gillar.
Favoritcitat: Never believe that a few caring people can’t change the world. For, indeed, that’s all who ever have. -Margaret Mead
Mail: Är du intresserad av oss? Maila johan@digjourney.com
LinkedIn – Twitter