Nyheter & insikter

Nyheter, information, tips och tankar kring hur vi på ett bättre sätt kan arbeta i och förstå den värld vi lever i.

Anna Hagensgård förstärker DigJourneys erbjudande inom lärande och kompetensutveckling

DigJourney förstärker sitt team inom digital transformation med Anna Hagensgård, en erfaren affärsutvecklare och lärandedesigner. Med sin passion för att skapa meningsfulla förändringar och en unik talang för att bygga relationer, kommer Anna som affärsområdesansvarig för Learning Community att ta DigJourneys utbildningserbjudande till nästa nivå.
Läs mer

Ny Trendrapport: Sex förändringsvågor för fantastiskt företagande

Tillsammans med med Science Park Jönköpings län har DigJourney tittat 10 år framåt i tiden för att se vilka digitala förändringsvågor som vi tror kan ha störst påverkan på affären.
Läs mer

Vi söker en erfaren entreprenör som lyfter vårt rådgivnings- erbjudande till nya höjder

Så hjälpte ChatGPT oss att fatta de viktigaste besluten under vårt ägarmöte

Idag använde vi Assistant från OpenAI som en digital deltagare vid vårt ägarmöte. Assistant hjälpte oss att ställa frågor inför viktiga beslut och gav oss snabba och välgrundade svar. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer definitivt att använda Assistant i framtiden.
Läs mer

Digitala Helsingborg - nästa steg i Helsingborgs stads digitalisering

Gemensam riktning, Smartare tillsammans och Effekthemtagning är de tre grundpelarna i en ny stadsövergripande satsning för att ta Helsingborgs digitalisering till nästa nivå. Satsningen går under namnet Digitala Helsingborg och DigJourney har genom en upphandling blivit utsedd att facilitera och stötta processen.
Läs mer

Hej, anmäl dig till DIGG Inspiration Day den 19 oktober! Kostnadsfritt för den som älskar digital transformation. Vi ses digitalt! Tema: Ledarskap i en digital tid och om hur högt uppsatta digitaliseringsmål i daglig verksamhet realiseras.

Läs mer

Vi söker dig som vill skapa världens bästa innehåll för digital transformation!

DigJourney har bra fart i transformationsfabriken och vi söker nu en innehållsperson till Changemkr, vår kommande SaaS-tjänst. Det rollen handlar om är att identifiera och skapa innehåll till Changemkrs kunskapsbas. Vi söker primärt en konsult som arbetar på distans och arbetet är upp till halvtid men kommer variera.
Läs mer

Klimatomställning = ökad konkurrenskraft

Nu är valrörelsen över för den här gången, och vi tvingas än en gång konstatera att ödesfrågan om klimatet försvann i bruset av de övriga frågorna (utan att förringa deras betydelse). Det är oroväckande, för att uttrycka sig milt. Den regering som nu tar vid, och den opposition som möjligen har ännu större möjligheter att driva klimatfrågan, måste sätta klimatfrågan högst på agendan. Vi kan inte vänta fyra år på att eventuellt göra nåt, våra folkvalda politiker måste agera kraftfullt redan idag - oavsett partifärg. Nu är tid för ledarskap, nu är tid för handling, nu är tid att lyssna på såväl forskare som på oss inom näringslivet som är oroade både över klimatet och den missade möjligheten att öka våra företags och landets konkurrenskraft.
Läs mer

Trehundra chefer och ledare i Västerbotten ökar sin digitala kompetens i samarbete med DigJourney

Vi är glada att vi får förtroende från så många inom offentlig sektor. Nu i april inleds första omgången för Region Västerbottens utbildning Digital kompetens för chefer och ledare, där DigJourney är utbildningsleverantör av e-learning, facilitering för trehundra ledare inom regionen samt handledning till projektets faciliatorer.
Läs mer

Webbinarium 9 juni kl. 08:30 - 09:30. Hur smart e-learning accelererar digital transformation i offentlig sektor

Läs mer

Vi söker en entreprenör med lärande i blodet och som vill demokratisera transformation tillsammans med oss

Läs mer