Få fart på ert arbete med AI

Generativ AI har haft sitt genombrott och bidragit till en explosion av nya tjänster och AI är numera var persons läppar. DigJourney hjälper er att skapa förutsättningar och förmågor för att redan idag skapa värde med hjälp av AI.

Steg 1. Börja utforska AI

Lyssna på Gustav Söderström förklarar AI

Kunskap: Generativ AI

Gustav Söderström förklarar steg för steg vad en stor språkmodell är, hur all text är nummer, hur man får språkmodellen att bli kreativ och hur man kan styra den, hur allt här i världen kan samlas i vektorer och hur neurala nätverk fungerar och använder vektorer och hur vektorerna komprimeras och kan därefter användas för att från text skapa bilder, musik och video.
Den är 1,5 timme lång och kräver uppmärksamhet men om du ger videon och Gustav uppmärksamhet så kommer belöningen i form av att du kommer att förstå de övergripande koncepten av hur allt fungerar

Klicka på länken till YouTube
DigJourney Kurs: kom igång med generativ AI

Kurs: Kom igång med generativ AI

Vad är Runway 1, Midjourney, Dall-E, Adobe Firefly, ChatGPT och Google Bard? Lär dig hur du kan bli mer effektiv genom att nyttja den fulla potentialen i din framtida AI-assistent! Här får du en lära dig vad generellt om AI och specifikt om generativ AI. Du kommer praktiskt utforska och lära dig hantera olika generativa AI tjänster och veta vad du kan använda dem till.

Nästa kursstart 19 oktober - Mer om kursen
Niklas Hermansson tar oss till 2049, vilka vågor surfar ni på?

Inspiration: Åk tidsmaskin till år 2049, vilka vågor surfar ni på?

Året är 2049. De flesta bor i städer, en tredjedel i öknen. Robotarna och artificiell intelligens har förändrat samhället från grunden. Människans kompetens mäts utifrån tre superkrafter: Kommunikation, kreativitet och empati. Reklamen är död och spegelvärlden är ett faktum.

Föreläsare är framtidsmannen Nicklas Hermansson, redaktör nyhetsbrevet Nomofomo och kolumnist, poddare mm på Aftonbladet.

Kontakta Anna för bokning
Workshop: Rusta din styrelse för framtidens AI-möjligheter och utmaningar

Workshop: Rusta din styrelse för framtidens AI-möjligheter och utmaningar

AI kommer påverka alla delar av en organisation och utan styrelsens ledning kan det vara svårt att navigera i denna genomgripande förändring. Att hantera och utnyttja AI kräver en bred investering som sträcker sig bortom teknologi till områden som kompetensutveckling, processförändringar, datahantering, cybersäkerhet och anpassning till etik och regelverk. Styrelsen behöver ha en djup förståelse om AIs påverkan på verksamheten för att kunna styra dessa investeringar effektivt och säkerställa att organisationen kan optimera nyttjandet av AI:s fulla potential. Slutligen, denna djupgående förståelse av AI är avgörande för att styrelsen ska kunna utforma strategiska beslut som gynnar organisationens långsiktiga värdeskapande och hållbarhet.

Kontakta Johan för mer information

Steg 2. Skapa grunden till er AI-transformation

AI Transformation - arbeta strukturerat och metodisk med er transformation

Certifieringsutbildning i ramverket för att leda digital transformation - nu med AI-stöd

Lär dig ramverket som ger dig ett metodiskt, strukturerat och sammanhållet arbetssätt samt en gedigen verktygslåda för att leda transformation - precis det du behöver för att ta ledarskap över AI och digitaliseringen!

Nästa kursstart 7 september - Mer om utbildningen
DigJourney workshop: AI assistenter - vad innebär det för er?

Workshop: ta kliv i ert beslutsfattande genom samarbetsbaserad AI

Samarbetsbaserad AI skiljer sig från traditionell AI genom att kombinera mänsklig intuition och kreativitet med AI:s kraftfulla dataanalys och mönsterigenkänning. Detta unika samarbete möjliggör överlägset beslutsfattande, där människans och AI:s styrkor kompletterar varandra för att nå optimala, långsiktiga och välgrundade beslut.

Läs mer om workshopen
DigJourney, Anna Hagensgård designar din verksamhets AI lärresa

Öka organisationens AI förmåga - satsa på bred kompetensutveckling

I framtiden kommer vi att prata om innan 2023 och efter 2023. Rapporten, The state of AI in 2023 Generative AI’s breakout year, från Enligt McKinsey & Company visar att de verksamheter som har hög AI mognad satsar hårdare på kompetensutveckling hos personalen - och de flesta tror att mer än 30% av personalen behöver omskolas under de kommande tre åren. Börja redan nu att planera och skapa förutsättningar för lärande i din organisation.

Ta kontakt med Anna
Anders Nilsson, DigJourney, hjälper dig med din ansökan

Öka er innovationstakt med hjälp av extern finansiering

Hitta finansiering för er AI innovation. Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för att kunna satsa på tidig innovation.

Ta kontakt med Anders

Some people call this artificial intelligence, but the reality is this technology will enhance us. So instead of artificial intelligence, I think we’ll augment our intelligence.

Ginni Rometty - fd VD och ordförande, IBM


Fyra anledningar att samarbeta med DigJourney

1

Vårt ekosystem

Vi har ett unikt ekosystem för att arbeta med digital transformation. Genom en kombination av rådgivning, metodik, utbildning och digitala verktyg driver vi framgångsrik transformation i företag och organisationer. Vi ger helt enkelt din verksamhet förutsättningar och skapar färdigheter för att lyckas i den digitala omställningen.

2

Originalet

Digjourney har en position som ledare inom digital transformation i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda dig unik kunskap och kompetens inom området. Vi har under åren genomfört en mängd transformationsuppdrag för företag och organisationer, hållit hundratals föreläsningar och workshops, utbildat fler än 200 changemakers, sålt över 10 000 exemplar av boken “Att leda digital transformation” och haft fler än 3 000 personer som har gjort vårt digitala mognadstest.

3

Co-creating transformation

Vi arbetar annorlunda än många av de traditionella konsultföretagen. Vi ser oss som katalysatorn i ditt företags digitala transformation. Vårt mål är att din verksamhet ska få de nödvändiga verktyg, metoder och lösningar för att själva sitta i förarsätet för den digitala transformationen. Under ett uppdrag överför vi kunskap, modeller och verktyg så att ni själva kan driva vidare den digital transformationen.

4

Experter på digital transformation

Vi kan digitalisering. Vi har lång och gedigen erfarenhet av digital transformation i olika branscher och verksamheter. Samtliga rådgivare hos oss har mer än 20 års erfarenhet av arbete med digitalisering. Tillsammans med vår välbeprövade metodik och verktyg sätter vi AI en kontext med er digitala transformation.


Lång erfarenhet från arbete på ledningsnivå i olika branscher

Vi har starka case. Vi har genomfört digitala transformationsuppdrag för en mängd olika företag inom många olika branscher. DigJourney har jobbat med allt från stora ledande börsbolag till mindre privatägda bolag, från kommuner och regioner i landet till intresseorganisationer och NGOs. Läs mer om hur vi jobbar i olika branscher.

Ett urval av branscher där vi har arbetat med digital transformation: