Vi hjälper er att få mer engagemang, fart och utväxling på er digitala transformation

Dimiosanalys

Konsultstöd i arbete med Dimios

DigJourney har ett partnerskap med Dimatech, mjukvaruföretaget bakom Dimios. Genom detta erbjuder DigJourney konsulttjänster till Dimatechs kunder i syfte att skapa högre genomförandekraft.

Läs mer
2. Arbeta fram en attraktiv målbild för er digitala transformation

Har ni en tydlig och engagerande målbild för arbetet?

Vi hjälper er att definiera en tydlig målbild för er digitala transformation, en målbild som skapar tydlighet och mobiliserar kraft i resan.

Läs mer om DigJourneys målbildsarbete
Digital transformationsplan framtidssäkrar din verksamhet

Skapa en transformationsplan för att nå målbilden

Vi använder en effektiv och involverande process för att arbeta fram en transformationsplan för din verksamhet. Vår utgångspunkt är den välbeprövade modellen “6 steg till transformationsplan” där vi tillsammans tar fram konkreta initiativ och prioriteringar för din verksamhet.

Läs mer om ni kan arbeta fram en transformationsplan(ering)
Digitalt mognadstest, nuläge och åtgärdspaket för att stärka er konkurrenskraft

Digitalt mognadstest, nuläge och åtgärdspaket för att stärka er konkurrenskraft

Ett bra sätt att snabbt se hur digitalt mogen din verksamhet är och vilka områden du behöver fokusera på för att stärka konkurrenskraften är ett Digitalt mognadstest
 med analys och konkreta rekommendationer.

Gör gärna mognadstestet!
8. Stärk kompetensen i organisationen 

Behöver ni extra resurser för att leda och göra transformation?

Med vår långa erfarenhet av digitalisering blir vi ditt stöd och bollplank inom digital transformation. Rent konkret kan vi hjälpa dig i din roll som exempelvis vd, digital rådgivare, chief digital officer eller förändringsledare
.

Läs mer om vad DigJourney kan hjälpa er med
Kickstarta er digitala transformation

Kickstarta er digitala transformation

Samla er ledningsgrupp och få en gemensam förståelse hur ni bäst kan ta er an er digitala transformation. Vi erbjuder en heldagsworkshop, förberedande möten och en uppföljningssession där ni får konkreta rekommendationer för hur ni kan ta er vidare i och accelerera ert digitala transformationsarbete.

Läs mer workshopen
Skräddarsydda transformationsprogram skapar storskalig förflyttning

Skräddarsydda transformationsprogram skapar storskalig förflyttning

Vi designar transformationsprogram för din verksamhet genom att skapa förflyttning från ett nuläge till ett nytt, mer digitalt läge. Hela tiden med verksamheten i förarsätet.

Mer om våra transformationsprogram

DigJourneys metod att genomlysa frågan om digital transformation på ett brett sätt från vision till tekniska system var det vi efterfrågade. Med deras metod får vi fram ett strukturerat och över tid hållbart sätt att ta oss an de snabba förändringar som sker i vår omvärld.

Bo Wikare

Vvd Hufvudstaden


Fyra anledningar att samarbeta med DigJourney

1

Vårt ekosystem

Vi har ett unikt ekosystem för att arbeta med digital transformation. Genom en kombination av rådgivning, metodik, utbildning och digitala verktyg driver vi framgångsrik transformation i företag och organisationer. Vi ger helt enkelt din verksamhet förutsättningar och skapar färdigheter för att lyckas i den digitala omställningen.

2

Originalet

Digjourney har en position som ledare inom digital transformation i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda dig unik kunskap och kompetens inom området. Vi har under åren genomfört en mängd transformationsuppdrag för företag och organisationer, hållit hundratals föreläsningar och workshops, utbildat fler än 200 changemakers, sålt över 10 000 exemplar av boken “Att leda digital transformation” och haft fler än 3 000 personer som har gjort vårt digitala mognadstest.

3

Co-creating transformation

Vi arbetar annorlunda än många av de traditionella konsultföretagen. Vi ser oss som katalysatorn i ditt företags digitala transformation. Vårt mål är att din verksamhet ska få de nödvändiga verktyg, metoder och lösningar för att själva sitta i förarsätet för den digitala transformationen. Under ett uppdrag överför vi kunskap, modeller och verktyg så att ni själva kan driva vidare den digital transformationen.

4

Experter på digital transformation

Vi kan digitalisering. Vi har lång och gedigen erfarenhet av digital transformation i olika branscher och verksamheter. Samtliga rådgivare hos oss har mer än 20 års erfarenhet av arbete med digitalisering. Tillsammans med vår välbeprövade metodik och verktyg behärskar vi digital transformation bättre än någon annan i Sverige.


Hög kundnöjdhet: NPS 50

Vi har frågat våra största och viktigaste kunder hur de upplever samarbetet med oss - en kundundersökning helt enkelt. Vi fick väldigt fin feedback och höga betyg.

Läs mer här

Lång erfarenhet från arbete på ledningsnivå i olika branscher

Vi har starka case. Vi har genomfört digitala transformationsuppdrag för en mängd olika företag inom många olika branscher. DigJourney har jobbat med allt från stora ledande börsbolag till mindre privatägda bolag, från kommuner och regioner i landet till intresseorganisationer och NGOs. Läs mer om hur vi jobbar i olika branscher.

Ett urval av branscher där vi har arbetat med digital transformation:

 • Bank och finans
 • Bibliotek
 • Bygg
 • Dagligvaruhandel
 • Energi
 • Fastigheter
 • Försäkring
 • Ideell sektor/NGOs
 • Kommuner
 • Kommunikation
 • Media
 • Medlemsorganisationer
 • Myndigheter
 • Politik och förtroendevalda
 • Regioner
 • Resor och transport
 • Retail
 • Snabbrörliga konsumentvaror
 • Säkerhets- och installationsbranschen
 • Tillverkningsindustri
 • Underhållningsindustrin
 • Vård och omsorg samt hälso- och sjukvård