Vi hjälper er att få mer engagemang, fart och utväxling på er digitala transformation

Digitalt mognadstest, nuläge och åtgärdspaket för att stärka er konkurrenskraft

Digitalt mognadstest, nuläge och åtgärdspaket för att stärka er konkurrenskraft

Ett bra sätt att snabbt se hur digitalt mogen din verksamhet är och vilka områden du behöver fokusera på för att stärka konkurrenskraften är ett Digitalt mognadstest
 med analys och konkreta rekommendationer.

Mer om mognadstest med åtgärdspaket
Digital transformationsplan framtidssäkrar din verksamhet

Digital transformationsplan framtidssäkrar din verksamhet

Vi använder en effektiv och involverande process för att arbeta fram en transformationsplan för din verksamhet. Vår utgångspunkt är den välbeprövade modellen “6 steg till transformationsplan” där vi tillsammans tar fram konkreta initiativ och prioriteringar för din verksamhet.

Mer om arbetet med en digital transformationsplan
Workshop, Att leda digital transformation, startskott och inspiration för verksamheten

Workshop, Att leda digital transformation, startskott och inspiration för verksamheten

Denna mycket omtyckta workshop utgör ofta ett startskott och inspiration för verksamhetens digitala planering och strategi. Vi arbetar med grunderna för att leda digital transformation och varvar teori, inspiration och övningar.

Mer om workshopen
En digital transformation enabler hjälper dig att göra rätt i digitaliseringen


En digital transformation enabler hjälper dig att göra rätt i digitaliseringen

Med vår långa erfarenhet av digitalisering blir vi ditt stöd och bollplank inom digital transformation. Rent konkret kan vi hjälpa dig i din roll som exempelvis vd, digital rådgivare, chief digital officer eller förändringsledare
.

Mer om digital transformation enabler
Skräddarsydda transformationsprogram skapar storskalig förflyttning

Skräddarsydda transformationsprogram skapar storskalig förflyttning

Vi designar transformationsprogram för din verksamhet genom att skapa förflyttning från ett nuläge till ett nytt, mer digitalt läge. Hela tiden med verksamheten i förarsätet.

Mer om våra transformationsprogram

"DigJourneys metod att genomlysa frågan om digital transformation på ett brett sätt från vision till tekniska system var det vi efterfrågade. Med deras metod får vi fram ett strukturerat och över tid hållbart sätt att ta oss an de snabba förändringar som sker i vår omvärld."

Bo Wikare, vvd Hufvudstaden

Fyra anledningar att samarbeta med DigJourney

1

Vårt ekosystem

Vi har ett unikt ekosystem för att arbeta med digital transformation. Genom en kombination av rådgivning, metodik, utbildning och digitala verktyg driver vi framgångsrik transformation i företag och organisationer. Vi ger helt enkelt din verksamhet förutsättningar och skapar färdigheter för att lyckas i den digitala omställningen.

2

Originalet

Digjourney har en position som ledare inom digital transformation i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda dig unik kunskap och kompetens inom området. Vi har under åren genomfört en mängd transformationsuppdrag för företag och organisationer, hållit hundratals föreläsningar och workshops, utbildat fler än 200 changemakers, sålt över 10 000 exemplar av boken “Att leda digital transformation” och haft fler än 3 000 personer som har gjort vårt digitala mognadstest.

3

Co-creating transformation

Vi arbetar annorlunda än många av de traditionella konsultföretagen. Vi ser oss som katalysatorn i ditt företags digitala transformation. Vårt mål är att din verksamhet ska få de nödvändiga verktyg, metoder och lösningar för att själva sitta i förarsätet för den digitala transformationen. Under ett uppdrag överför vi kunskap, modeller och verktyg så att ni själva kan driva vidare den digital transformationen.

4

Experter på digital transformation

Vi kan digitalisering. Vi har lång och gedigen erfarenhet av digital transformation i olika branscher och verksamheter. Samtliga rådgivare hos oss har mer än 20 års erfarenhet av arbete med digitalisering. Tillsammans med vår välbeprövade metodik och verktyg behärskar vi digital transformation bättre än någon annan i Sverige.


Lång erfarenhet från arbete på ledningsnivå i olika branscher

Vi har starka case. Vi har genomfört digitala transformationsuppdrag för en mängd olika företag inom många olika branscher. DigJourney har jobbat med allt från stora ledande börsbolag till mindre privatägda bolag, från kommuner och regioner i landet till intresseorganisationer och NGOs.

Ett urval av branscher där vi har arbetat med digital transformation:

 • Rese och transportindustrin
 • Dagligvaruhandel
 • Retail
 • Underhållningsindustrin
 • Mediebranschen
 • Kommunikationsbranschen
 • Snabbrörliga konsumentvaror
 • Bygg och fastighetsbranschen
 • Säkerhetsbranschen
 • Medlemsorganisationer
 • Ideella sektorn
 • Kommuner
 • Regioner