Publicerat den 25 april 2023

Kundundersökning DigJourney 2022

Vi har frågat våra största och viktigaste kunder hur de upplever samarbetet med oss - en kundundersökning helt enkelt. Det primära syftet är att vi skall lära oss av det och kunna bli bättre men det kan också vara intressant för andra att se vad våra kunder tycker - så varsågod, här är ett utdrag.

Bild av Emily Morter från Unsplash
Bild av Emily Morter från Unsplash

Vad tycker kunderna om DigJourney?

Alla kunder svarar att vi levererat i linje med förväntningarna (81%) eller över förväntningarna (19%). I Net Promoter Score (NPS) fick vi 50 på en skala mellan -100 till + 100. Det är en hög siffra och något vi är väldigt glada över. Om du vill veta mer om Net Promoter Score kan du läsa mer hos Bain & Co som har skapat nyckeltalet.

När vi ber kunderna svara på varför de svarade som de gjorde lyfts bland annat:

Upplevelsen av att vi jobbar tillsammans inte bara en konsultfirma som kommer in och gör sin grej är central.

En tydlig metodik, hög kompetens hos konsulterna och jag uppskattar förmågan att verkligen sätta sig in i vår verksamhet.

Professionella, pålitliga och uppriktiga!

Jag uppskattar er ödmjuka och tillmötesgående stil där ingen i rummet behöver känna sig okunnig eller exkluderad. Ni inspirerar och förenklar.

Om kundundersökningen

Vilka svarade? Vi valde först ut en lista på våra största kunder vilket var 19 stycken av dessa svarade 13 på enkäten och vi har också följt upp med dialoger i efterhand med de flesta.

Av de som svarat har vi levererat rådgivning/konsulting till 62% företag, utbildning/kompetensutbildning till 81%, föreläsningar till 43% och innehåll till 31%.

Kundundersökningen genomfördes december 2022 och januari 2023.