Vi demokratiserar transformation

Vår vision är att demokratisera transformation för att skapa positiv och hållbar förändring för miljontals. Det gör vi genom att ge superkrafter till changemakers, så de kan bidra till bättre verksamheter och en hållbar värld.

DigJourney samlat på ön Norra Ekskäret i samband med en kickout 2023.
DigJourney samlat på ön Norra Ekskäret i samband med en kickout 2023.

Varför finns vi, överhuvudtaget?

Efter många år i näringslivet kände vi en viss tomhet, bidrar vi verkligen på bästa sätt till samhällsbygget? En högtravande tanke det ska erkännas, och tro oss - vi har funderat många varv på hur tydliga vi ska vara med syftet till att vi överhuvudtaget startade DigJourney. Syftet var att bidra till en positiv samhällsförändring.

Vi ser att digitaliseringen är en av de starkaste krafterna för förändring idag, och vi vill att vårt hållbara förhållningssätt ska prägla alla våra leveranser och sammanhang. Med stor ödmjukhet kan vi konstatera att vi är på väg, men långtifrån framme, och resan kommer aldrig ta slut. Det är DigJourney, det är vi, och det är på riktigt.

Spela Intervju:Joakim Jansson, DigJourney, om varför digitalisering + hållbarhet är viktigt för DigJourney Intervju:Joakim Jansson, DigJourney, om varför digitalisering + hållbarhet är viktigt för DigJourney
Intervju:Joakim Jansson, DigJourney, om varför digitalisering + hållbarhet är viktigt för DigJourney

DigJourneys verksamhetsidé

Vi hjälper verksamheter att förändras på ett framgångsrikt och hållbart sätt, för att skapa ett bättre samhälle och bidra till en hållbar värld.

Vi stödjer och driver denna förändring genom att ge changemakers unika superkrafter och tillgång till ett ekosystem för transformation, så att de kan utveckla verksamhetens konkurrenskraft och relevans.

På så sätt säkerställer vi att digitalisering används som medel och motor för ett positivt och hållbart liv - till glädje för såväl individ och verksamhet som samhälle och planet.