Skapa än mer nytta med Dimios

DigJourney har ett partnerskap med Dimatech, mjukvaruföretaget bakom Dimios. Genom detta erbjuder DigJourney konsulttjänster till Dimatechs kunder i syfte att skapa högre genomförandekraft. Nedan kan du läsa om fyra vägar vi kan stötta men vi kan så klart stötta på andra sätt i er digitala omställning också.

Fyra vägar till ökad genomförandekraft

1. Genomförande av Dimios samt analys och rekommendationer för nästa steg

1. Genomförande av Dimios samt analys och rekommendationer för nästa steg

En process under ca fyra veckor där vi genomför två workshops, den första där mätningen genomförs. Däremellan sker en analys av DigJourney innan en ny workshop hålls där resultatet bearbetas tillsammans med organisationen.

Läs mer om upplägget
2. Analys av Dimiosmätning och rekommendationer för nästa steg

2. Analys av Dimiosmätning och rekommendationer för nästa steg

Här tar ni er redan genomförda Dimiosmätning in i arbetet. DigJourney analyserar den och resultatet bearbetas tillsammans med organisationen.

Läs mer om upplägget
3. Genomförande av Dimios

3. Genomförande av Dimios

En workshop i två delar. Första delen med fokus på samsyn i gruppen kring digital omställning och den andra där mognadsmätningen genomförs.

Läs mer om upplägget
4. Ta fram en inspirerande och tydlig målbild med digitalisering

4. Ta fram en inspirerande och tydlig målbild med digitalisering

Vi hjälper er att ta fram en målbild för digitaliseringen. En målbild som skapar tydlighet, riktning och mobiliserar kraft. Processen sker genom en kombination av deltagarnas inspel, samarbetsbaserad AI och DigJourneys facilitering.

Läs mer om målbildsarbetet

Vill du veta mer eller göra en beställning? Kontakta oss!


Kolla in webbinariet där vi berättar om samarbetet mellan Dimios och Dimatech

Ett webbinarium där DigJourney och Dimatech berättade mer om sitt nya partnerskap och hur vi kan stötta så att användare av Dimios kan få än mer nytta. En lista som sammanfattar och en video att kolla in.

Kolla in webbinariet nu

Om samarbetet mellan DigJourney och Dimatech

Genom alliansen kombineras Dimatechs mjukvara med DigJourneys konsultexpertis för att förbättra IT-styrningen och driva digital transformation. Resultatet ska leda till kostnadseffektivisering och högre servicekvalitet för medborgarna.

Läs mer i pressmeddelandet

Fyra anledningar att samarbeta med DigJourney

1

Vårt ekosystem

Vi har ett unikt ekosystem för att arbeta med digital transformation. Genom en kombination av rådgivning, metodik, utbildning och digitala verktyg driver vi framgångsrik transformation i företag och organisationer. Vi ger helt enkelt din verksamhet förutsättningar och skapar färdigheter för att lyckas i den digitala omställningen.

2

Originalet

Digjourney har en position som ledare inom digital transformation i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda dig unik kunskap och kompetens inom området. Vi har under åren genomfört en mängd transformationsuppdrag för företag och organisationer, hållit hundratals föreläsningar och workshops, utbildat fler än 200 changemakers, sålt över 10 000 exemplar av boken “Att leda digital transformation” och haft fler än 3 000 personer som har gjort vårt digitala mognadstest.

3

Co-creating transformation

Vi arbetar annorlunda än många av de traditionella konsultföretagen. Vi ser oss som katalysatorn i ditt företags digitala transformation. Vårt mål är att din verksamhet ska få de nödvändiga verktyg, metoder och lösningar för att själva sitta i förarsätet för den digitala transformationen. Under ett uppdrag överför vi kunskap, modeller och verktyg så att ni själva kan driva vidare den digital transformationen.

4

Experter på digital transformation

Vi kan digitalisering. Vi har lång och gedigen erfarenhet av digital transformation i olika branscher och verksamheter. Samtliga rådgivare hos oss har mer än 20 års erfarenhet av arbete med digitalisering. Tillsammans med vår välbeprövade metodik och verktyg behärskar vi digital transformation bättre än någon annan i Sverige.


Hög kundnöjdhet: NPS 50

Vi har frågat våra största och viktigaste kunder hur de upplever samarbetet med oss - en kundundersökning helt enkelt. Vi fick väldigt fin feedback och höga betyg.

Läs mer här

Utdrag av kunder och partner inom offentlig sektor