Vad är Runway 1, Midjourney, Dall-E,  Adobe Firefly, ChatGPT och Google Bard? Kom igång med generativ AI med Paulina Modlitba

Lär dig hur du kan bli mer effektiv genom att nyttja den fulla potentialen i din framtida AI-assistent!
Här får du en lära dig vad generellt om AI och specifikt om generativ AI. Du kommer praktiskt utforska och lära dig hantera olika generativa AI tjänster och veta vad du kan använda dem till.

Till anmälan

Kommande kurstillfällen

  1. 19 oktober kl. 09:00 - 12:00 och 26 oktober kl. 08:30 - 12:30
    Två halvdagar. Distans. Planera för egen studietid: ca 1-2 timmar mellan tillfällena. Obs! Begränsat antal platser
Kurs Vad är Runway 1, Midjourney, Dall-E,  Adobe Firefly, ChatGPT och Google Bard? Kom igång med generativ AI med Paulina Modlitba
Kurs Vad är Runway 1, Midjourney, Dall-E,  Adobe Firefly, ChatGPT och Google Bard? Kom igång med generativ AI med Paulina Modlitba

Förstärk dina förmågor. Utveckla din egen portfölj av AI assistenter!

Traditionella AI är utformade för att utföra specifika uppgifter, som att känna igen bilder eller översätta text. Generativ AI med ChatGPT som affischnamn, strävar efter att skapa nytt innehåll som är originellt och unikt inom många olika områden som t ex text, bilder, musik, ljud och video. Förstärk dina förmågor och bli både mer effektiv och kreativ genom att lära dig att nyttja den fulla potentialen i din framtida AI-assistent!

I den här kursen får du en introduktion till generativ AI. Du kommer praktiskt utforska och lära dig hantera olika generativa AI tjänster. Genom expertinsikter, konkreta exempel och övningar kommer du få insikter och kunskap om hur du kan använda AI för att assistera dig i olika delar i det digitala transformationsarbetet.

Kursen vänder sig till dig som vill vara först, en early adopter, att nyfiket utforska och lära dig nyttja den fulla potentialen av olika AI tjänster för att hjälpa dig att planera och exekvera din transformation!

Plats

Distanskurs via Zoom

Kursledare

Paulina Modlitba

Paulina Modlitba

Paulina Modlitba är en av Sveriges främsta thought-leaders inom teknik och innovation. I rollen som ängelinvesterare i techbolag, styrelseproffs, föreläsare och konsult tar hon sig an samhällets stora utmaningar med omättlig passion.

Kommande kurstillfällen

  1. 19 oktober kl. 09:00 - 12:00 och 26 oktober kl. 08:30 - 12:30
    Två halvdagar. Distans. Planera för egen studietid: ca 1-2 timmar mellan tillfällena. Obs! Begränsat antal platser

Ge dig själv en rejäl kickstart in i AI världen!

Pris:
6 600 kr
5 280 kr för dig som är certifierade i ramverket för att leda digital transformation.

20% rabatt till deltagare 2 och 3 från samma verksamhet (samma faktura). Kan ej kombineras med andra rabatter.

Om kursen

Välj mellan:

  • 24 augusti, kl. 09:00 - 12:00 och 31 augusti, kl. 08:20 - 12:30
  • 19 oktober kl. 09:00 - 12:00 och 26 oktober, kl. 08:20 - 12:30

Omfattning: Två halvdagar.

Planera för egen studietid: ca 1-2 timmar mellan tillfällena

Plats: Distanskurs via Zoom

Språk: svenska

"Förstärk din kompetens med AI. Bli mer effektiv, få nya perspektiv, stärk din förmåga att producera innehåll, få din egna assistent ...

Om DigJourneys kunskapslyft

Vi tror på att lärandet blir till när individer gör, diskuterar och reflekterar. Därför är våra kunskapslyft designade som en digital transformationsresa i praktiken med deltagaren och dennes verksamhet i förarsätet. Vi kombinerar teori, praktik, diskussion och reflektion.

Genom att själva uppleva en resa med dess utvecklingsfaserna tror vi att deltagaren blir stärkt i sin ledarroll. Vi tycker det är viktigt att "Leva som vi lär".

Alla våra kunskapslyft utgår från vedertagen lärande pedagogik, vår egenutvecklade metodik Digital Maturity Matrix och Transformationsprocess. Som ytterligare stöd erbjuds även vår digitala kunskapsdatabas och våra digitala verktyg.

Vi tror också på att det skapas magi när varje deltagare delar sin kunskap och erfarenhet i kombination med vår. Därför avsätter vi stort utrymme för diskussion och reflektion som skapar förståelse och insikter för arbete på hemmaplan.