Publicerat den 16 mars 2023

Anna Hagensgård förstärker DigJourneys erbjudande inom lärande och kompetensutveckling

DigJourney förstärker sitt team inom digital transformation med Anna Hagensgård, en erfaren affärsutvecklare och lärandedesigner. Med sin passion för att skapa meningsfulla förändringar och en unik talang för att bygga relationer, kommer Anna som affärsområdesansvarig för Learning Community att ta DigJourneys utbildningserbjudande till nästa nivå.

DigJourney tar ytterligare ett steg i sin satsning på livslångt lärande och kompetensutveckling inom digital transformation genom att rekrytera Anna Hagensgård som affärsområdesansvarig för Learning Community. Med en gedigen bakgrund inom affärsutveckling och lärande design samt erfarenhet av att arbeta med globala organisationer och världsledande varumärken, kommer Anna att bidra till DigJourneys affärsutveckling och stärka kunderbjudandet.

Anna Hagensgård har en unik talang för att bygga relationer och nätverka, vilket har varit avgörande för hennes framgång som affärsutvecklare och ledarskapscoach. Under sina nio år på Hyper Island har hon arbetat med världsledande varumärken som Adidas, Essity och Electrolux för att stärka deras digitala mindset, ledarskap och innovation. Som ansvarig för Hyper Islands nätverk och casting har hon lett teamen för att säkerställa bästa möjliga leverans och har en djup förståelse för moderna inlärningsmetoder som design thinking.

  • Jag ser fram emot att få vara med och utveckla DigJourney's erbjudande och tillväxt, och att hjälpa våra kunder att leda sin transformation. Jag tror på människans förmåga att skapa och leda förändring genom lärande, i gemenskap och med stöd av andra. För att leda transformation behöver vi utveckla människorna i organisationen och stärka deras färdigheter och förmågor, säger Anna Hagensgård, nytillträdd affärsområdesansvarig för Learning Community på DigJourney.
  • Anna har en fantastisk förmåga att bygga nätverk, relationer och affärer, och har varit en viktig del i framgångarna när vi utvecklar företags lärande och kompetens. Hon utmanar i att hela tiden göra saker på ännu bättre sätt men tappar aldrig fokus på uppdragsgivarnas mål vilket leder till väldigt nöjda kunder säger Helena Ekman, CEO på Hyper Island. 

DigJourney har allt sedan starten 2016 jobbat med kompetensutveckling och lärande. Företaget har bland annat certifierat över 400 personer i det egna ramverket för att leda digital transformation, samarbetat med aktörer som Handelshögskolan Executive Education, M-gruppen och Michaël Berglund samt utvecklat faciliterad e-learning tillsammans med regioner, kommuner och myndigheter med fantastiska resultat.

  • Vår vision är att demokratisera transformation, det vill säga att ge så många som möjligt rätt färdigheter för att lyckas med transformation. Vårt affärsområde Learning Community är en nyckel i att uppnå visionen och det växte förra året över 80%. Samhället är mitt uppe i en enorm kompetensväxling och behovet att stärka den digitala kompetensen och organisationers omställningsförmåga är i det närmaste obegränsad. Det är därför vi är så oerhört glada att få in Anna. Annas passion för lärande och företagsutveckling, och hennes expertis inom ledarskap och lärandedesign, är ett väldigt värdefullt tillägg till DigJourneys ekosystem av förändringsledare, säger Joakim Jansson, medgrundare och delägare, DigJourney.

För mer information kontakta:
Joakim Jansson, medgrundare DigJourney, joakim@digjourney.com eller ‭‭0708 66 40 35‬‬‬.
Anna Hagensgård, anna@digjourney.com eller mobil ‭0739 85 02 00‬

Ladda ner bild på Anna


DigJourney grundades 2016, i samband med att den bästsäljande boken Att leda digital transformation lanserades, med en vision om att demokratisera transformation och skapa en hållbar förändring för miljoner människor genom att ge changemakers superkrafter med hjälp av metodik, kunskapsbas och vilja till förändring. Över 1000 verksamheter använder bolagets ramverk för transformationer. DigJourney erbjuder ett ekosystem av partners, rådgivning, utbildningar och digitala verktyg, och lanserar under 2023 en SaaS-tjänst för transformationer med namnet Changemkr. Bolaget har uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor.