Skrivet av DigJourney den 18 oktober 2017

Behovet av digital transformationsledning ökar dramatiskt och DigJourney växer inom hållbarhet och innovation.

DigJourney stärker sin kompetens inom förändringsledning, innovation och hållbarhet och rekryterar Susanna Winzenburg som bland annat arbetat som programchef för det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation.

DigJourney stärker sin kompetens inom förändringsledning, innovation och hållbarhet och rekryterar Susanna Winzenburg som bland annat arbetat som programchef för det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation.

Behovet av digital transformationsledning på styrelsenivå har uppmärksammats mycket de senaste åren. Det digitala transformationsbolaget DigJourney, som bland annat ligger bakom den mycket uppmärksammade boken ”Att leda digital transformation” vänder sig till styrelse och ledning med unika verktyg och metodik med målet att de själva ska kunna driva den digitala transformationen vidare.

Nu får man också ett starkt tillskott på sin resa genom att rekrytera Susanna Winzenburg. Susanna är strateg och verksamhetsutvecklare med 20 års erfarenhet av förändringsledning från näringsliv, offentlig sektor och universitet. Hon har haft olika ledande roller inom mobil-, media- och finansbranschen. Under de senaste åren har hon fokuserat på områdena innovation och hållbarhet. Hon har bland annat varit programchef för det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation vars mission är ett Sverige omställt till en biobaserad samhällsekonomi år 2050. Susanna går nu in som senior rådgivare och föreläsare med huvudsakligt ansvar att utveckla DigJourneys partnerrelationer.

Jag har träffat många konsultbolag men inget har prickat så rakt in i hjärtat som DigJourney. Här finns en värdegrund som harmonierar med min där hållbar utveckling av människor och organisationer står i centrum. Digjourney har en unik genomarbetad process för hur man tar sig an en digital transformationsresa och finns med kunden i ett samskapande genom hela processen, vilket känns väldigt viktigt för mig, säger Susanna Winzenburg.

-Vi har länge letat efter erfarna personer som passar in i vår filosofi och kultur och som kan vara en del av kärnan i DigJourneys fortsatta resa, och är nu väldigt glada över att ha hittat Susanna. Vi har byggt upp en fantastisk position som rådgivare inom digital transformation på styrelse och ledningsnivå och den ska Sanna hjälpa till att utveckla ytterligare, samtidigt som hon ska stärka vårt erbjudande inom innovation och hållbarhet, säger Johan Forsberg, en av grundarna av DigJourney.

-Jag kommer att bidra med min bakgrund inom innovation, hållbarhet och förändringsledning. Att vara med och utveckla Digjourneys partnermodell till nästa nivå känns både utmanande och väldigt roligt. Det är redan ett 60-tal bolag som hört av sig och vill använda DigJourneys unika transformationsprocess och väl utvecklade metodik, så det finns massor av nya intressanta grepp att ta inom detta område, fortsätter Susanna Winzenburg.

För mer information:
Johan Forsberg, 0708-626731, johan@digjourney.com, Linkedin
Susanna Winzenburg, 0709-990977, susanna@digjourney.com, Linkedin

Fakta om DigJourney

DigJourney arbetar med digital transformation genom rådgivning, mentorskap, föreläsningar samt digitala verktyg. Grundarna har skrivit boken ”Att leda digital transformation” som har sålt i över 6.000 exemplar. Tillsammans har bolaget genomfört mer än 300 föreläsningar och haft fler än 10.000 personer som deltagit i workshops och föreläsningar. Över hundra bolag i Norden arbetar idag med DigJourneys metodik ”Digital Maturity Matrix”, och bolaget har också arbetat med ett 20-tal digitala transformationsuppdrag inom näringsliv och offentlig sektor. DigJourney grundades 2016 och består idag av sju personer med kontor i centrala Stockholm.

Nyfiken på att jobba tillsammans med oss?

Vi söker efter entreprenören som gärna har specifika intressen och passioner för att bidra till positivt samhälle där digitaliseringen kan vara ett verktyg för att lyckas.

Kontakta Johan