Skrivet av Joakim Jansson den 21 mars 2019

Innoday 2019 - en grym dag i transformationens tecken!

Idag gick Innoday 2019 av stapeln på Waterfront i Stockholm. En riktigt bra dag med 800 personer i publiken och en grym lineup med talare .

Marie Andervin, DigJourney, på Innoday 2019
Marie Andervin, DigJourney, på Innoday 2019

Den 21 mars 2019 gick Innoday 2019 av stapeln på Waterfront i Stockholm. En riktigt bra dag med 800 personer i publiken och en grym lineup med talare med bland annat Alexander Osterwalder (mannan bakom Business Model Generation och Strategyzer bland annat), Sara Öhrvall på SEB och Andrew Grant från Australien som pratade på temat "Who killed Creativity".

DigJourneys Marie Andervin som var en av huvudtalarna pratade på temat Leading Digital Transformation och hon öppnade med följande fråga:

From a leadership perspective do you have a clear mission, objectives and a toolbox in regard to digital transformation?

Well do you? :)

En reflektion från dagen är att mer än hälften av talarna pratade om digitalisering i kombination med hållbarhet vilket är fantastiskt. Det gällde även Marie som var en av huvudtalarna vars avslutning var "Digital transformation is about developing people to use the power of digitalization for something good".

Digital transformation is about developing people to use the power of digitalization for something good

Digital Transformation Enabler Marie Andervin