Publicerat den 13 november 2023

DigJourney på Elmia Subcontractor-mässan och lanserar satsning inom industri

DigJourney har sedan tidigare jobbat med industrin och nu växlar vi upp ytterligare. Det gör vi genom ett samarbete med Magnus Mörstam och Martin Friis som har lång och gedigen erfarenhet att jobba inom industrin samt också som konsulter och rådgivare.

Nu har vi smyglanserat vi en ny satsning - industri!

Det skedde på Elmia Subcontractor-mässan i Jönköping där Martin bland annat föreläste om digital transformation och vi hade en monter på plats.

Vi kommer köra igång med full fart efter jul men känner du att du redan nu vill snacka digitalisering och industri ska du självklart ta kontakt med oss. Du kan tex maila på magnus@digjourney.com eller martin@digjourney.com.

Väldigt spännande med denna satsning tycker vi på DigJourney så klart och det känns viktigt att kunna bidra till att digitaliseringstakten inom den sektor i Sverige som har näst flest anställda (efter handel) ökar omställningstakten. Detta är också ett led i DigJourneys nya strategi att bli spetsigare och djupare inom olika branscher. Så är du konsult (gärna digitaliserings-, förändrings- eller strategikonsult) och har djup kunskap om en bransch, ett nätverk och en vilja att samverka och komma in i ett sammanhang - kontakta i så fall Joakim Jansson så tar vi ett snack!

Läs mer om digitalisering i industrin och vad DigJourney kan hjälpa till med