Publicerat den 24 mars 2022

Fyrdubbla För UNICEF

Fyrdubbla För UNICEF har nu lanserats i syfte att samla in så mycket pengar det bara går till de drabbade barnen i kriget i Ukraina.
Initiativet har skett i samarbete med DigJourney som stöttat med såväl koncept som genomförande.

Tillsammans blir vi så mycket starkare än var och en för sig!

Varje dag möts vi av fruktansvärda bilder från Ukraina, bilder som är omöjliga att värja sig emot. Som i alla krig hamnar barnen i en oerhört utsatt position och UNICEF gör här ett fantastiskt arbete för att hjälpa dem.

Vi som många andra har tänkt mycket på vad vi som företag och som medmänniskor kan göra för att hjälpa de behövande i kriget. Många av oss har säkerligen bidragit på olika sätt som privatpersoner och kanske även via våra företag, men vi funderade - vad kan vi på DigJourney göra som skalar ännu mer, som gör att våra enskilda gåvor får ett ännu större värde? Vi kom snabbt fram till ett sätt som vi nu genomför på DigJourney och det är väldigt glädjande att även UNICEF gillade idén och vi genomför det nu tillsammans med dem. Vi hoppas att även ni gillar idén och genomför den hos er också. Tillsammans blir vi så mycket starkare än var och en för sig!

Fyrdubbla För UNICEF gäller under mars så skynda er att haka på

Så här funkar det

Kanske har du hört eller läst om att Akelius Foundation dubblar alla gåvor som kommer in till UNICEF under mars månad? Ett fantastiskt initiativ och ett initiativ som vi nu har möjlighet att göra ännu mer av.  Genom “Fyrdubbla För UNICEF” vår idé för att öka insamlingarna ytterligare, matchas alla gåvor som medarbetarna skänker under mars månad av oss som företag vilket gör att en skänkt hundralapp av en medarbetare blir till fyrahundra kronor.

Allt du behöver veta för att komma igång

Visst är det smart? Om du håller med och är intresserad av att haka på finns allt ni behöver på länken www.unicef.se/fyrdubbla. Tänk på att det är bråttom, kampanjen gäller endast under mars.

Hoppas att ni gillar upplägget och att ni också deltar!