Skrivet av Susanna Winzenburg den 13 januari 2019

SÖKES – Entreprenöriell hållbarhetsexpert med digitala färdigheter

Är du entreprenör, innovatör och expert inom hållbarhet och söker ett nytt sammanhang? Nu satsar vi på området hållbar transformation och söker i samband med det en expert inom området hållbarhet som tillsammans med oss kan ta ansvar för utveckling och uppbyggnad av vårt hållbarhetserbjudande. Du kommer att ingå i vårt team för hållbar transformation där digitalisering är en viktig del av vårt erbjudande.

DigJourney söker dig med passion för att transformera verksamheter och vårt samhälle mot en hållbar värld.
DigJourney söker dig med passion för att transformera verksamheter och vårt samhälle mot en hållbar värld.

Du har arbetat med hållbarhet operativt, både strategiskt och praktiskt, i olika verksamheter och har förmodligen arbetet som hållbarhetskonsult. Du har också en starkt entreprenöriell ådra, då det handlar om att vara med och forma vårt erbjudande och verksamhet mer eller mindre från grunden. Vi är i en stark utvecklingsfas, vilket kräver förmåga att strukturera, prioritera och att få saker att hända. Hos oss kommer du att vara DigJourneys expert på hållbarhet vilket innebär att du tar lead på utveckling av våra hållbarhetserbjudanden; tex transformationsuppdrag, utbildning, workshops och föreläsningar inom området. För att lyckas med det behöver du ha erfarenhet av att både ha arbetat på styrelse/ledningsgruppsnivå och med genomförande på medarbetarnivå. Att själv ha suttit i ledning och styrelse är meriterande.

Du kommer också att vara en del i utvecklingen av vårt erbjudande inom hållbar digital transformation, där vi har vår grund. Det är en stor fördel om du rört dig i det digitala landskapet och har arbetat på/eller med moderna organisationer där engagemang, transparens och nätverkande är självklara komponenter. Hållbarhet som en drivkraft för innovation är en del av dina naturliga arenor. Du har guidat tidigare kunder/arbetsgivare i processen att öka sin innovationsförmåga och konkurrenskraft genom att hitta nya hållbara lösningar och har kunskap om hur man driver olika arbetsprocesser/workshop metoder för detta. Samskapande workshops är ett av våra fundament, så här måste du känna dig hemma.

Hos oss kommer du att finna ett glatt, kompetent team med ett stort engagemang för hållbar utveckling av individer, organisationer, samhälle och vår planet. Vi ingår i Ekskäret Klustret där hållbarhet är den gemensamma komponenten för vår grupp och där Klustergemenskapen också är en del av våra erbjudanden till våra kunder. Vi har precis flyttat till nya fantastiska lokaler på Birger Jarlsgatan. Du kommer att bli förtjust!

På DigJourney är vi alla entreprenörer och arbetar tillsammans för att bygga upp företaget, samtidigt som vi är underkonsulter och ansvariga för vår egna försäljning. Tillsammans har vi som mål att ingjuta mod och framtidstro i individer, organisationer och samhällen. Det är stora ord, och kanske kan de ses som en aning högtravande, men för oss betyder just de orden extremt mycket, och vi berättar gärna mer om det när vi ses. Fundera till dess på vad de innebär för just dig.

Vår vision är att vårt arbete, direkt eller indirekt, påverkar miljontals individer till ett positivt och hållbart liv, och att resan börjar med oss själva. Ledstjärnor för oss i vårt arbete är:

  • Vi är ständigt i beta
  • Vi är notoriskt nyfikna och vill förstå på djupet
  • Vi tror på öppet samskapande
  • Vi ger mer än vi tar
  • Vi gör skillnad, på riktigt

Vi har alla ett stort och ärligt hållbarhets engagemang med en ständig strävan efter att blir bättre. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare och specialist inom hållbarhet som kommer att ha en nyckelroll hos oss.

Under januari intervjuas kandidater löpande så sänd in din ansökan snarast.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Ansök till tjänsten

Har du frågor så ring gärna Johan på 070 862 57 31. Sänd gärna din ansökan, personligt brev och CV oss.

Johan Forsberg