Skrivet av DigJourney den 2 september 2016

DigJourney på Internetdagarna 2016

Fokus på digital transformation av våra företag och organisationer har aldrig varit större. Och det fortsätter att öka. Samtidigt så är det få som kommit speciellt långt och vissa sliter med att komma ut startblocken.

Fokus på digital transformation av våra företag och organisationer har aldrig varit större. Och det fortsätter att öka. Samtidigt så är det få som kommit speciellt långt och vissa sliter med att komma ut startblocken. Det är förståeligt då det är svårt eftersom det omfattar i det närmaste allt som en verksamhet företar sig. Men det är också synd då många sackar efter och riskerar att i förlängningen slås ut. Ytterst handlar transformationen om konkurrenskraft. För dig som individ. För företag. Och för Sverige.

Ytterst handlar transformationen om konkurrenskraft. För dig som individ. För företag. Och för Sverige.

Detta är en av de frågor som vi på DigJourney verkligen engagerar oss i och vi vill på alla sätt vi kan dra vårt strå till stacken. Ett sätt att göra det på är att formulera våra tankar i en bok, ett annat sätt är att ta fram en metodik eller ta fram verktyg som hjälper ledare och organisationer.

Vi deltar på Internetdagarna #IND16 med spåret Kickstarta er digitala transformation #digitransform

Ytterligare ett sätt är att föreläsa och delta på konferenser och nu har vi fått en fantastisk chans att hjälpa till genom att delta på den grymma konferensen Internetdagarna. Vi kommer där zooma in särskilt på den tidiga fasen i verksamheters digitala resor. Det är i den de flesta fortfarande finns och den är ack så viktig då det är där grunden läggs och kraften mobiliseras.

Läs mer om programmet, Kickstarta er digitala transformation

Läs vidare om detta inlägg på Linkedin