Patrik Steen

Affärs- och ledarskapsutvecklare ansvarig för bank och finans, med bakgrund inom IT-industrin

25 år inom IT-industri och utveckling arbetat med digitalisering och transformation i roller från utveckling, projektledning, produktutveckling, affärsutveckling till chef och ledare

Patrik har med över 25 år inom IT-industri och utveckling arbetat med digitalisering och transformation i roller från utveckling, projektledning, produktutveckling, affärsutveckling till chef och ledare. Senast kommer Patrik från 8 år inom fintech på svenska bolaget Aptic med inriktning på bank och finans i Norden och norra Europa. Han har tidigare arbetat mot både offentlig sektor samt industri i olika projekt och förändringsprocesser.

Patrik har med sin bakgrund fokus på digital transformation och förändringsledning och bidrar med ett brett tekniskt kunnande kombinerat med helhetsförståelse utifrån systemperspektiv på alla nivåer.

Med sin passion för hållbar förändring och digitalisering ansluter Patrik för ett nära samarbete med DigJourney framåt. Med outtröttlig nyfiken ser Patrik fram mot att ta position och surfa på den stora förändringsvåg som nu byggs upp med utveckling inom AI.

På fritiden spelar Patrik Dart i Cobra DC, har åkt Gotland Grand National (Enduro) och cyklat Cykelvasan några gånger. Friluftsliv är syre och energi tillsammans med fru och barn så ofta det går, gärna i Stockholms södra skärgård.

Boka ett möte med Stefan