Dags för kickoff?

Oavsett om ni ska ha en kickoff eller en ledardag eller liknande kan vi hjälpa er att göra den riktigt lyckad. Vi har gedigen erfarenhet att av stödja verksamheter inom såväl privat som offentlig sektor med att planera, arrangera och genomföra såväl kortare som längre insatser. Vi lovar er hög grad av interaktion, lekfullhet, mycket glädje, inspiration och kunskapspåfyllning!

Fyra förslag för att skapa succé!

Stefan Ekwall föreläser som AI

1. Workshop: Introduktion till AI för ledare, team och organisationer

En av våra populäraste workshopar där vi lägger grunden till förståelse för AI och vilken nytta det kan skapa. Redan innan workshopen skickar vi ut en kort enkät där vi kartlägger nuläge för er verksamhet och för er som ledare. Den interaktiva workshopen innehåller bland annat grunderna i AI där vi beskriver vad det är och vilka skillnader som finns i olika typer av AI, vi går genom bakgrund och de viktigaste aktörerna. Sedan ser vi på nyttor där vi lyfter exempel som är relevanta för just er. Ni får jobba hands on i AI-verktyg och ta fram olika möjligheter ni har i er verksamhet. Vi gör också en övning där ni får jobba med vilken skillnad AI kan göra för er som ledare och för er verksamhet samt var ni skulle kunna börja. Vi avslutar med olika rekommendationer på nästa steg för att ta er vidare.

Kontakta Joakim för mer info
Deltagare i full färd att skapa och bygga framtiden med Lego

2. Lego Serious Play Workshop - upptäck Legos kreativa kraft!

Lego® Serious Play® är en faciliterad utvecklingsmetod som hjälper såväl större som mindre arbetsgrupper att stärka och bygga teamkänslan, utforska strategiarbetet, skapa tydliga målbilder samt stärka kreativitet och innovationsförmågan.

Vi arbetar med att utforska aktuella frågeställningar, utmaningar och möjligheter för just din specifika verksamhet där deltagarna samtidigt tränas i att kommunicera i storytellingtermer och med metaforer som får en verklig och viktig betydelse för verksamhetens utveckling.

Läs mer om upplägget
Niclas Hermansson blickar mot 2049

3. Nicklas Hermansson: Åk tidsmaskin till 2049

FÖRELÄSNING & WORKSHOP:
Året är 2049. De flesta bor i städer, en tredjedel i öknen. Robotarna och artificiell intelligens har förändrat samhället från grunden. Människans kompetens mäts utifrån tre superkrafter: Kommunikation, kreativitet och empati. Reklamen är död och spegelvärlden är ett faktum. Dina Ray-Bans AR-funktion förvandlar misslyckade Tinder-dejter till spöken. Den fysiska världen har smält samman med den digitala. Allt är ett.

Föreläsare är framtidsmannen Nicklas Hermansson, redaktör nyhetsbrevet Nomofomo och kolumnist, poddare mm på Aftonbladet.

Denna aktivitet passar för när ni vill utmana och engagera medarbetare och intressenter. En två-timmars aktivitet som lämnar ingen oberörd.

Kontakta Joakim för mer information
Deltagare jobbar med sina mobiler och en dator

4. Actee - interaktiva digitala simuleringar som skapar engagemang och lärande

Med våra interaktiva spelsimuleringar skapar ett praktiskt och engagerat lärande, insikter och förståelse för vad som händer t.ex. vid en förändring i en organisation. Simuleringarna är professionella, moderna och samtidigt lustfyllda och roliga att genomföra vilket skapar goda förutsättningar för det organisatoriska och individuella lärandet.

Kontakta Anders för mer information

Utöver de fyra förslagen ovan går vi också andra varianter som interaktiva workshops där deltagarna arbetar med förändringsvågor och trender på specialanpassade canvaser eller interaktiva målbildsövningar med AI. Du kanske har andra idéer - hör av dig så bollar vi!

Vill du veta mer, bolla eller göra en beställning? Kontakta oss!Fyra anledningar att samarbeta med DigJourney

1

Vårt ekosystem

Vi har ett unikt ekosystem för att arbeta med digital transformation. Genom en kombination av rådgivning, metodik, utbildning och digitala verktyg driver vi framgångsrik transformation i företag och organisationer. Vi ger helt enkelt din verksamhet förutsättningar och skapar färdigheter för att lyckas i den digitala omställningen.

2

Originalet

Digjourney har en position som ledare inom digital transformation i Sverige vilket gör att vi kan erbjuda dig unik kunskap och kompetens inom området. Vi har under åren genomfört en mängd transformationsuppdrag för företag och organisationer, hållit hundratals föreläsningar och workshops, utbildat fler än 200 changemakers, sålt över 10 000 exemplar av boken “Att leda digital transformation” och haft fler än 3 000 personer som har gjort vårt digitala mognadstest.

3

Co-creating transformation

Vi arbetar annorlunda än många av de traditionella konsultföretagen. Vi ser oss som katalysatorn i ditt företags digitala transformation. Vårt mål är att din verksamhet ska få de nödvändiga verktyg, metoder och lösningar för att själva sitta i förarsätet för den digitala transformationen. Under ett uppdrag överför vi kunskap, modeller och verktyg så att ni själva kan driva vidare den digital transformationen.

4

Experter på digital transformation

Vi kan digitalisering. Vi har lång och gedigen erfarenhet av digital transformation i olika branscher och verksamheter. Samtliga rådgivare hos oss har mer än 20 års erfarenhet av arbete med digitalisering. Tillsammans med vår välbeprövade metodik och verktyg behärskar vi digital transformation bättre än någon annan i Sverige.


Hög kundnöjdhet: NPS 50

Vi har frågat våra största och viktigaste kunder hur de upplever samarbetet med oss - en kundundersökning helt enkelt. Vi fick väldigt fin feedback och höga betyg.

Läs mer här