Skrivet av Joakim Jansson den 28 april 2017

Behöver du talare och panelister inom digitalisering till Almedalen?

DigJourney skall dit i år igen och vi kommer åka dit med öppna sinnen men också med hopp om att bidra där vi kan göra skillnad.

Ja, snart är det dags igen. Sommarens arbetsmässiga höjdpunkt, smältdegeln där alla gör allt för att sätta agendor och driva opinion men också för att lyssna in, få nya vyer och träffa fantastiska människor. Ja, vi pratar ju så klart om Almedalen.

DigJourney skall dit i år igen och vi kommer åka dit med öppna sinnen men också med hopp om att bidra där vi kan göra skillnad.

Vår syn på digitalisering

Det som är en ständig dialog inom och mellan oss på DigJourney är digitalisering - hur kan vi smartare, bättre och mer hållbart ställa om? Och hur gör ledare och verksamheter för att öka möjligheterna att lyckas? Vi vet att ju fler i toppen av verksamheterna – ledning, styrelse och ägare – som är med och som driver på, desto större chans är det att lyckas. Vi vet också att en helhetssyn på digitalisering är essentiell och i kärnan finns organisationen och ledarskap dvs. människorna som tillsammans skall göra resan. Frågor som vi just är extra intresserade av är:

  • Hållbarhet och digitalisering i kombination. Dels hur vi utvecklar digitaliseringen på ett hållbart sätt, dels hur digitaliseringen kan bli en central del av att jobba hållbart.
  • Hur minskar vi avståndet mellan ägare, styrelse och ledning? I en allt mer svårnavigerad och föränderlig omvärld är vi övertygade om att det är en nyckel för att med kraft och tillräcklig snabbhet kunna göra vad som krävs.

Vilka vi är och vad vi kan hjälpa till med

Under det senaste året har vi varit med i över 100 föreläsningar och workshops. Vi har haft ett spår på Internetdagarna, utbildat styrelsemedlemmar i transformation via Michael Berglund, haft ett ledarprogram i transformation med Handelshögskolan ExEd samt deltagit i mängder andra sammanhang - allt för att försöka bidra till en positiv omställning av individer, organisationer och samhälle.

Har ni behov av talare, panelister eller facilatorer till workshops om digitalisering så har ni fyra bra alternativ nedan. Läs om var och en av oss vilka vi är och vad vi gärna pratar om.

Hoppas vi hörs snart och ses i Almedalen om inte förr!

/DigJourney gang

Vi är i Almedalen

Kontakta Joakim Jansson

Sveriges digitala resa

Om du vill medskapa Sveriges digitala resa är du varmt välkommen att höra av dig till oss

Joakim Jansson