Publicerat den 30 mars 2023

DigJourney rekryterar branschprofilen Johan Holmström som strateg och ansvarig för installations- och säkerhetsbranschen

DigJourney har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att skapa förutsättningar och förmågor för att lyckas med sin digitala transformation. Kunderna finns i alla delar av samhället, såväl inom privat som offentlig sektor. Som en del i bolagets utveckling satsar DigJourney nu på installations- och säkerhetsbranschen, där behovet av digitalisering är stort och där DigJourneys ramverk för transformationer kan påvisa hur den digitala transformation ska ledas för att öka företagens konkurrenskraft.

- Vi är glada att ha rekryterat Johan som via sitt tidigare bolag, Dualtech IT, varit en del av den digitaliserings -och omställningsresa som installations-och säkerhetsbranschen genomgår. Med hans branschkännedom och erfarenhet av att leda digital transformation kan vi nu erbjuda företagen i installations- och säkerhetsbranschen stöd i omställningen, säger Joakim Jansson medgrundare och delägare i DigJourney.

- Det är många verksamheter som står inför stora förändringar. DigJourneys beprövade metodik, transformationsprocess och långa erfarenhet inom transformationsledning gör att vi nu tillsammans kan bidra med att hjälpa verksamheter att förändras på ett framgångsrikt och hållbart sätt. Min ambition är att vara delaktig i att öka konkurrenskraften i en komplex omvärld i stark och snabb förändring. Jag är jätteglad att vara tillbaka i branschen och ser fram emot att träffa alla gamla kollegor igen, säger Johan Holmström. 

Säkerhets- och installationsbranschen är ett brett område som omfattar ett brett utbud av produkter och tjänster relaterade till skydd av individer, företag och egendom. Branschen inkluderar installation och underhåll av bla säkerhetssystem som övervakningskameror, passersystem och larmsystem. Branschen står mitt i en omställning som drivs av digitaliseringen och AI-utvecklingen. Nya framväxande teknologier och ett förändrat hotlandskap gör att kraven på branschen att snabbt utvecklas kanske aldrig har varit större än idag.För mer information eller boka ett möte, kontakta:


Johan Holmström, ansvarig för säkerhets - installationsbranschen johan.holmstrom@digjourney.com, 0763 10 00 60 eller boka ett möte.

Läs mer om Johan Holmström och ladda ner bild här

Joakim Jansson, medgrundare DigJourney, joakim@digjourney.com eller ‭‭0708 66 40 35‬‬‬. www.digjourney.com.


DigJourney grundades 2016, i samband med att den bästsäljande boken Att leda digital transformation lanserades, med en vision om att demokratisera transformation och skapa en hållbar förändring för miljoner människor genom att ge changemakers superkrafter med hjälp av metodik, kunskapsbas och vilja till förändring. Över 1000 verksamheter använder bolagets ramverk för transformationer. DigJourney erbjuder ett ekosystem av partners, rådgivning, utbildningar och digitala verktyg, och lanserar under 2023 en SaaS-tjänst för transformationer med namnet Changemkr. Bolaget har uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor.