Publicerat den 26 augusti 2021

Dags för en ny programstart av Digitekets kurspaket Att leda bibliotekens digitala transformation den 15 oktober

Bibliotekssektors utbildningssatsning för sina 1200 ledare fortsätter med en ny nationell programstart av den faciliterade e-learningutbildningen Att leda bibliotekens digitala transformation.


Spela Introvideo till kurspaketet Att leda bibliotekens digitala transformation Introvideo till kurspaketet Att leda bibliotekens digitala transformation
Introvideo till kurspaketet Att leda bibliotekens digitala transformation

Anmäl dig till kursstarten

"Hej, hoppas vi ses den 15 oktober. Vi startar upp med ett webbinarium där du får din lärkompis, inspiration, ditt lärandeschema och vi bokar upp hösten varannan veckas coaching.

Fler insikter

DigJourney vinner upphandling gällande e-learning och kompetensutveckling inom digital transformation

DigJourney kommer hjälpa Kommunförbundet Kalmar Län att utbilda många hundra ledare i de 12 kommuner som är knutna till kommunförbundet. Vi gör det med en kombination av distansutbildningar och e-learning.
Läs mer

Utbildningssatsning i digital transformation riktat mot 1 200 ledare i bibliotekssektorn

Nu gör bibliotekssektorn sin bredaste utbildningssatsning hittills på att stärka sektorns 1 200 ledare i att leda de lokala folkbibliotekens digitala transformation. Den omfattande e-learningutbildningen "Att leda bibliotekens digitala transformation" produceras av DigJourney på uppdrag av myndigheten och Sveriges nationalbibliotek Kungliga biblioteket.
Läs mer