Publicerat den 14 juni 2024

AI och hur verksamheter och ledare gör för att lyckas: Webbinarium 23 augusti

Den 29 maj respektive 14 juni hade vi seminarier på temat AI och hur verksamheter och ledare gör för att lyckas där Paulina Modlitba och Joakim Jansson delade insikter kring hur AI kommer påverka verksamheter och hur man kan ta ledarskap över AI i sin kontext. Det var väldigt uppskattat så vi kör igen!


Innehåll

Vet du hur AI kan skapa nytta i din verksamhet? Vet du vad som är viktigt för att lyckas och vad din roll som ledare är och hur du bör agera?
AI är en turbo i den digitala transformationen och kan skapa värde såväl internt som externt i verksamheten. Internt exempelvis genom ökad effektivisering och medarbetarengagemang och externt genom ökat kundvärde och nya intäkter. Ytterligare en oerhört viktig effekt är att AI använt på rätt sätt kan ge ökad hållbarhet. För att lyckas ta del av dessa effekter är det viktigt att arbeta metodiskt och ha trygga ledare som förstår vad som förväntas av dem när det gäller att leda en transformation som sannolikt har större påverkan än alla andra tidigare tillsammans. Välkommen till ett frukostseminarium på temat där AI-experten Paulina Modlitba och transformationsexperten Joakim Jansson ger insikter kring hur AI kommer påverka din verksamhet och hur du kan ta ledarskap över AI i din kontext. Här är huvudpunkterna på frukostseminariet:

  • Hur AI skapar värde i verksamheter
  • Hur arbetet med AI kan struktureras för att lyckas
  • Ledarens roll i AI-transformationen

Vi kommer ha en interaktiv övning där ni som seminariedeltagare jobbar tillsammans för att få in fler perspektiv i frågorna.

Vi kommer också berätta om vår nya utbildning Att leda AI-transformation som startar till hösten. Du som deltagare på frukostseminariet kommer också få ett supererbjudande så det finns många anledningar att komma!

Vi som hälsar dig välkommen är:

  • Paulina Modlitba - Paulina är en av Sveriges främsta thought-leaders inom teknik och innovation och AI. Hon har studerat vid KTH och MIT, med fokus på robot-människa-interaktion. 2014 skapade hon Teklafestivalen, en teknikfestival för flickor, tillsammans med Robyn och KTH. 2018 blev hon utsedd till Årets Alumn av KTH för sitt inkluderande arbete i techbranschen. Sedan 2021 är hon ledamot i UN Women Sveriges styrelse och arbetar som investerare, styrelseproffs, föreläsare och konsult inom tekniksektorn.
  • Joakim Jansson - Joakim är en Sveriges främsta experter på digital transformation. Han är grundare till transformationsbolaget DigJourney och har tillsammans med Marie Andervin skapat arbetsmetodiken Digital Maturity Matrix och skrivit boken Att leda digital transformation som sålt i 15000 exemplar. Joakim är en erfaren ledare och styrelsemedlem med bakgrund som vd bland annat på Spray och Aller Edge. Joakim ser som sin mission att öka på omställningshastigheten i samhället genom att ge så många som möjligt rätt färdigheter och verktyg för att lyckas med transformation.

Webbinariet går av stapeln fredag 23 augusti 8.30-9.30.

Vi ses på zoom!

Anmäl dig här!

Fler insikter

Att leda AI-transformation

Vill du öka effektiviteten, konkurrenskraften, det interna engagemanget och skapa nya affärsmöjligheter med hjälp av AI? Genom att utveckla din förståelse för hur verksamheter kan använda AI för att optimera processer och uppnå strategiska mål utvecklar du din förmåga att leda AI-transformationen. Kursen är baserad på DigJourneys etablerade ramverk, Digital Transformation Framework, som används av både offentlig, privat och ideell sektor.
Läs mer

Få fart på ert arbete med AI

Generativ AI har haft sitt genombrott och bidragit till en explosion av nya tjänster och AI är numera på var persons läppar. DigJourney hjälper er att skapa förutsättningar och förmågor för att redan idag skapa värde med hjälp av AI. Vi har AI-konsulter, utbildningar, workshopar och processer som får fart på arbetet med AI.
Läs mer