Publicerat den 31 maj 2024

Snart måste vi alla bli Hybridkonsulter! Webbinarium 26 juni

26 juni kl 11-12 har vi ett webbinarium där vi introducerar Hybridkonsulten, framtidens konsult som mixar digitala verktyg och AI med fördjupade mänskliga förmågor. Vi berättar också om vårt nya utbildningsprogram Bli framtidens konsult - bli en hybridkonsult! som startar i september.

Anmäl dig här!


Innehåll

När generativ AI nu revolutionerar konsulting, kan uppgifter som tidigare tog tiotals eller hundratals timmar lösas på några få timmar med smarta AI-verktyg. En ny generation konsulter, hybridkonsulter, kombinerar digitala verktyg med mänsklig rådgivning för ökat kundvärde. Om detta kommer detta webbinarium handla där vi bland annat tar upp:

  • Vad hybridkonsulting är och hur det skapar värde för kund, konsult och konsultbyrå
  • Vilka steg du som konsult kan ta för att framtidssäkra dig och bli en hybridkonsult.
  • Hur konsultbyråer behöver ställa om för att vara konkurrenskraftiga i en värld med hybridkonsulting

Vi kommer ha en interaktiv session där du som deltagare bidrar för att få in fler perspektiv i frågorna.

Vi kommer också berätta om vårt nya utbildningsprogram Bli framtidens konsult - bli en hybridkonsult! som startar till hösten. Du som deltagare på frukostseminariet kommer också få ett superfint erbjudande så det finns många anledningar att komma!

Webbinariet hålls av:

  • Joakim Jansson - Joakim är en Sveriges främsta experter på digital transformation. Han är grundare till transformationsbolaget DigJourney och har tillsammans med Marie Andervin skapat arbetsmetodiken Digital Maturity Matrix och skrivit boken Att leda digital transformation som sålt i 15000 exemplar. Joakim är en erfaren ledare och styrelsemedlem med bakgrund som vd bland annat på Spray och Aller Edge. Joakim ser som sin mission att öka på omställningshastigheten i samhället genom att ge så många som möjligt rätt färdigheter och verktyg för att lyckas med transformation.

Webbinariet går av stapeln onsdag 26 juni kl 11.00-12.00.

Vi ses på zoom!

Anmäl dig här!

Fler insikter

Bli framtidens konsult - bli en hybridkonsult!

När generativ AI nu revolutionerar konsulting, kan uppgifter som tidigare tog tiotals eller hundratals timmar lösas på några få timmar med smarta AI-verktyg. En ny generation konsulter, hybridkonsulter, kombinerar digitala verktyg med mänsklig rådgivning för ökat kundvärde. Detta utbildningsprogram, lett av Joakim Jansson och Johan Forsberg, ger deltagarna kunskaper och färdigheter i att kombinera avancerade digitala verktyg med mänskliga färdigheter, och täcker både teoretiska och praktiska aspekter.
Läs mer

Att leda AI-transformation

Vill du öka effektiviteten, konkurrenskraften, det interna engagemanget och skapa nya affärsmöjligheter med hjälp av AI? Genom att utveckla din förståelse för hur verksamheter kan använda AI för att optimera processer och uppnå strategiska mål utvecklar du din förmåga att leda AI-transformationen. Kursen är baserad på DigJourneys etablerade ramverk, Digital Transformation Framework, som används av både offentlig, privat och ideell sektor.
Läs mer

Få fart på ert arbete med AI

Generativ AI har haft sitt genombrott och bidragit till en explosion av nya tjänster och AI är numera på var persons läppar. DigJourney hjälper er att skapa förutsättningar och förmågor för att redan idag skapa värde med hjälp av AI. Vi har AI-konsulter, utbildningar, workshopar och processer som får fart på arbetet med AI.
Läs mer

Snart måste vi alla bli hybridkonsulter! Del 1 av 5.

Det traditionella konsultandet har länge varit en hörnsten i företags verksamhetsutveckling, men som allt annat, kräver även denna bransch innovation för att hålla jämna steg med skenande omvärldsförändringar. Det är dags att släppa taget kring timdebitering, ändlösa analyser och omfattande PPT:s som ofta leder till mer förvirring än klarhet. Gör vi det kan istället något nytt och bättre växa fram. Konsulter som kombinerar det bästa av vassa digitala verktyg med de styrkor som mänsklig rådgivning har - allt med ökat kundvärde för ögonen. Säg hej till framtidens konsult - hybridkonsulten! Detta är det första i en serie inlägg om vad det innebär, varför det är viktigt och och hur man går mot att bli en.
Läs mer